pátek 12. prosince 2014

Rozkládací jídelní stůl z masivu od firmy Rott

Rozkládací jídelní stůl z masivu od firmy Rott

Kvalitní rozkládací jídelní stůl patří mezi nejdůležitější součásti každé moderní kuchyně. Prodejců nábytku, kteří jídelní stoly nabízejí, je dnes spousta, pokud ale chcete skutečnou kvalitu, nabídne Vám ji rodinná společnost Rott design. Ta se zaměřuje především na masivní jídelní stoly s rozkládacím systémem, na jejichž návrzích spolupracuje s předními architekty. Její jídelní stoly jsou tak nejen vysoce kvalitní, ale zároveň vynikají i po designové stránce.


Masivní rozkládací jídelní stůl

Kvalitní a krásné masivní stoly, které firma Rott design vyrábí, se hodí nejen do kuchyní a jídelen, ale díky jejich elegantnímu designu je můžete využít i v jiných místnostech. Jídelní stoly jsou vyráběny v různých velikostech, tak aby si každý mohl vybrat rozměry podle svých potřeb. Díky rozkládacímu systému a výsuvným deskám si navíc můžete velikost stolu přizpůsobit podle situace a podle počtu Vašich hostů.


Kulatý nebo oválný jídelní stůl

Většina rozkládacích jídelních stolů od firmy Rott design má hranatý tvar, pokud ale chcete kulatý jídelní stůl, můžete si vybrat hned ze čtyř různých modelů. Ty se vyrábějí pod názvy Dora, Elli, Ida a Panama a ve všech případech z nich lze vložením nástavných desek (nebo přidáním rozkládacího systému) udělat stůl oválného tvaru. Kulaté jídelní stoly se nejčastěji dělají v rozměrech od 90 cm do 140 cm průměru.


Rozkládací stoly z masivního dřeva

Všechny rozkládací jídelní stoly z nabídky Rott design jsou vyrobeny z kvalitního masivního dřeva. Použití toho nejlepšího materiálu zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost všech výrobků. V kombinaci s jedinečným designem se pak jedná o opravdu špičkové a exkluzivní produkty.
Jídelní stoly jsou vyráběny z bukového, dubového a ořechového dřeva a všechny tyto materiály jsou kupovány od prověřených zahraničních dodavatelů z Itálie a Německa. Pokud jde o povrchovou úpravu stolů, tak ta se provádí buď lakováním, voskováním nebo olejováním.


Velikosti rozkládacích stolů

Veškeré rozkládací stoly od společnosti Rott design si můžete objednat ve velikosti na míru – šířka stolů se většinou pohybuje mezi 80 cm až 120 cm, délka pak v rozmezí 80 cm až 220 cm.
Kompletní podrobný ceník všech jídelních masivních stolů naleznete na stránkách www.rottdesign.cz, nebo můžete navštívit některou z podnikových prodejen, které se nacházejí v centru Prahy a v obci Hromnice na Plzeňsku.

Firma Rott se dále specializuje na: dveře, konferenční stolky, kuchyně na míru, lavice, ložnice, modulové systémy, stoly, židle, zakázkovou výrobu a doplňky.


3 komentáře:

  1. Nechala jsem si vyrobit kuchyň na míru a konečně mám i rozkládací stůl, který jsem si již delší dobu přála, jelikož mám hodně příbuzenstva, a tak konečně můžeme stolovat všichni u jednoho stolu. Při této příležitosti jsem si vybrala i nové interiérové dveře, které se lépe hodí k designu nové kuchyně.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera. Ono ale prakticky cokoliv z masivního dřeva prostě vypadá skvěle. Klidně třeba i taková dřevěná podlaha. To je právě něco, co bych hrozně chtěla k nám domů. Jestli se mi to ale splní těžko říct. Ony ty dřevěné podlahy bohužel nepatří zrovna mezi nejlevnější. Uvidíme jak to dopadne, no.

    OdpovědětVymazat
  3. Rozkládací jídelní stůl z masivu vypadá moc dobře, my jsme zrovna s manželkou sháněli nějaké 2 nebo 3 pěkné hranaté skládací stoly na terasu naší zahrádky :-) Podařilo se nám sehnat skutečně praktické stoly, které vydrží jakékoliv počasí a nemusíme je tak pořád uklízet, navíc vypadají opravdu skvěle :-)

    OdpovědětVymazat